Beste Dansers,

Na de zomer zal dansschool Megaplaza Starlight gevestigd zijn op een andere locatie.

Bij het betrekken van de huidige locatie was al bekend dat het een tijdelijk contract betrof.  Dinsdag 28 mei was de laatste dag dat er gebruik gemaakt kon worden van de zaal. Woensdag 29 mei is een begin gemaakt met de verhuizing. De dansschool is nu leeg.

Marja heeft van de gemeente een aantrekkelijk aanbod gekregen zodat zij een doorstart kan maken met de dansschool. Om op de hoogte te blijven van deze vorderingen is het raadzaam om deze website en onze Facebook pagina met regelmaat te bezoeken.

Begin augustus zal het rooster voor het nieuwe seizoen op de site worden geplaatst.

Om de dansers tegemoet te komen in de overbruggingsperiode, heeft Marja geregeld dat zij privélessen kan geven bij een collega dansschoolhouder. Ook is daar voor de wedstrijddansers de mogelijkheid om te trainen. Voor info hierover kunt u Marja via de mail (zie contact pagina) benaderen.

Hopelijk kunt u net als wij, terugkijken op een aantal leuke dansjaren aan de Binckhorstlaan  151. Graag willen we van deze nieuwe kans een succes maken, op een andere locatie.  We hopen u daar weer te kunnen verwelkomen, om op ontspannen wijze dat uurtje in de week  lekker bezig te zijn op muziek.