Movement to music

Choreography and presentation

Partnering skill

Technical quality

Welkom op de site van danssportcentrum Megaplaza Starlight Den Haag. Wij zijn gevestigd in P7 sport- en cultuurcentrum in Den Haag. Ben je op zoek naar een sportieve manier van ontspannen, gezelligheid, wil je nieuwe mensen ontmoeten en ben je gevoelig voor een goede sfeer, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Dansschool Megaplaza Starlight is een actieve en sportieve dansschool. Wij bieden danslessen voor paren en alleenstanden die graag willen leren dansen in een ontspannen en gezellige sfeer, maar bieden ook een totaalconcept voor wedstrijdparen die alles uit de danssport willen halen. Gedurende de hele week geven verschillende dansleraren privélessen en zijn er diverse trainingsmogelijkheden voor paren, ook van andere dansscholen, die aan wedstrijden deelnemen.

 • 18OKT
  0 Comments

  nieuwe mogelijkheden voor te trainen

  Meld je aan bij MegaPlaza-Starlight en maak gebruik van onze nieuwe train mogelijk heden . Onbeperkt trainen Ochtend,middag ,Avonden, en ook in het weekend .vraag naar de train mogelijk op maat. tegen een lage prijs onbeperkt sporten .

 • 21AUG
  0 Comments
  Benefiet Glenn & Veronika

  Benefiet Glenn & Veronika

  Zondag 14 september zal het gloednieuwe danspaar Glenn Feddema en Veronika Rudaya zich presenteren aan het publiek. Tijdens een benefietmiddag ter ere van het paar zullen zij laten zien waar ze de afgelopen maanden aan gewerkt hebben en wat we in het komende wedstrijdseizoen van ze mogen verwachten.   Tijdens de benefietmiddag kan er ook

 • 10JAN
  0 Comments

  Een nieuw thuis

  De nieuwe locatie van dansschool Megaplaza Starlight is bekend, Binckhorstlaan 135 (gebouw Binckhorsthof). Uiteraard nog steeds met gratis parkeergelegenheid, een nog grotere vloer (250 m2) en … klimaatbeheersing!